Виртуелна Галерија

Инструкции за користење на виртуелната галерија:

 

  •  Да ја поместите камерата, држете кликнато на глувчето и ротирајте ја камерата
  • Може да се движите низ галеријата, користејки ги стрелките на тастатурата или пак W, A , S, D
  • Кликнете на одредена слика да се прикаже краток опис за сликата

  За приказ на галеријата на Android или iPhone телефони, инсталирајте ја апликацијата на:

ДРУГИ ЗАПИСИ

ФОТОГРАФИИ

ВИДЕО

АУДИО